Deak Zsombor (ASK Aluta Sfantu Gheorghe) a câștigat proba Half de la Endurace Triathlon Beliș, care a avut loc sâmbătă, 17 august 2019.

Podium triatlon Belis - proba Half - 2019
Sursa foto

Zsombor a trecut linia de finish după 4:45:38, cu un avans de 06min10s față de locul 2, Kovacs Szabolcs și 7min23s față de locul 3, Andrei Dudu.

La feminin a câștigat Otilia Dantiș, după 6h27min52s, urmată de Georgeta Petrescu, la aproape șase minute distanță, și de către Miriam Velicu-Dordea, la o diferență de peste 23 de minute.

Proba Half a constat în 1900 metri la înot, 89 km la ciclism și 18 km la proba de alergare.

Au existat două DNF-uri, dar 56 de concurenți au trecut linia de finish la masculin. La fete au concurat doar șase sportive.

Rezultate complete

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!