Beres Hunor s-a clasat pe locul 1 la proba olimpică de la Endurace Triathlon Beliș, care a avut loc sâmbătă, 17 august 2019.

Sportivul legitimat la CSA Steaua a trecut linia de finish după 2h37min41s, cu un avans mare față de următorul clasat, aproape 11 minute.

Locul 2 a fost ocupat de către Eugen Hâncu, iar locul 3 i-ar revenit lui Marius Cîmpean.

Sursa foto

La fete a câștigat Maria Popescu Mirela, aflată în mare formă, chiar dacă a concurat la categoria 50+. Ea a avut un avans de peste 9 minute față de următoarea clasată, Anamaria Bako, de la CS Xterra Sport Bihor. Locul 3 i-a revenit Oanei Burz, care a trecut linia de finish la peste 15 minute față de câștigătoare.

Sursa foto

Sportivii au avut de parcurs în cadrul probei olimpice 1.500 metri la înot, 43,5 km la bicicletă și 10,2 km la alergare.

Endurace Triathlon Beliș face parte din circuitul Cupa Romaniei RTS 2019, din care mai fac parte competițiile Buftea Triatlon, Delta Triathlon Tulcea și H3RO, by TriChallenge.

Ediția de anul trecut a Cupei României RTS a fost câștigată de către Beres Hunor la masculin, respectiv Maria Popescu Mirela, la feminin.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!