Ede Molnar - BikeXpert Alpine Challenge 2019

Dinamo-BikeXpert Superbet a cucerit primele trei locuri la BikeXpert Alpine Challenge 2019, proba lungă, care a avut un traseu de 72 km și o diferență de nivel de 2.300 metri.

Ede Molnar (stânga), Cătălin Sprînceană (Team manager), David Cristea și Tudor Căzăceanu (dreapta). Foto: Cristina Ion

Locul 1 a fost cucerit de Ede Molnar, care a trecut în același timp linia de finish cu David Cristea (locul 2). Podiumul a fost completat de către Tudor Căzăceanu.

Proba lungă este recomandată doar cicliștilor bine pregătiți, are un grad de dificultate ridicat, motiv pentru care linia de finish a fost trecută de către doar 31 de concurenți. De altfel, nu a existat nicio reprezentată a sexului frumos în acest concurs.

Traseul scurt – 40 km, cu diferență de nivel de aproape 900 de metri, a fost mult mai popular, cu 200 de concurenți care au trecut linia de finish.

Proba scurtă a fost câștigată de către Ciprian Roșca (BikeXpert Racing Team). Locul 2 a fost ocupat de către Lucian Neaga (Velox Cycling Team), iar locul 3 de către Mărgărit-Emanuel Sârbu (Călărași Cycling Team)

Rezultatele complete pot fi consultate aici.

BikeXpert Alpine Challenge se organizează din anul 2014, iar traseele sale parcurg trec prin Subcarpații de Curbură și Munții Leaota. Anul acesta o parte din banii obținuți din taxele de înscriere au fost donați către MagiCAMP, tabăra specială pentru copii cu afecțiuni oncologice de lângă Pucioasa.

Te-ar mai putea interesa să citești:

Comentarii

Articolul precedentPatrick Pescaru și Salome Bondor sunt câștigătorii Moon Time Bike 2019
Articolul următorPiața globală de îmbrăcăminte pentru triatlon: 1,63 miliarde dolari în 2026
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE