Peste 1.000 de biciclişti din Capitală au ‘pedalat’ sâmbătă pe traseul Piaţa Constituţiei – Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia – Piaţa Muncii – Piata Victoriei – Parcul Izvor, ca să-şi facă auzite nemulţumirile în legătură cu infrastructura velo precară din Bucureşti, informează Agerpres.

Participanţii şi-au propus să arate că locul bicicletei este pe banda special dedicată ei, separată de trotuar şi de benzile destinate traficului auto, şi că bicicliştii bucureşteni merită un sistem de căi de acces gândit după standarde europene.

Organizatorii marşului susţin că numărul bicicliştilor din Bucureşti nu poate creşte în absenţa unei infrastructuri adecvate care ar putea contribui la ameliorarea unor probleme precum traficul supra-aglomerat şi poluarea atmosferică. (România Liberă)

Deci, să fie bine!

Peste 80.000 de persoane au stat la coadă, de miercuri până duminică, pentru a se închina la moaștele sfântului Nectarie din Eghina.

S-a estimat o medie de 1.000 de persoane pe oră care trec pentru a se închina la moaște.

Moaștele Sfântului Nectarie au fost aduse în Capitală marți noapte, de Înaltpreasfințitul Părinte Efrem, Mitropolit de Ydra, Spetses și Eghina.

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.