Concurs alergare copii - concurs ciclism copii - aprilie 2019

Aviz bucureștenilor, weekendul viitor au loc două concursuri sportive la care vă puteți duce împreună cu cei mici, să participe ei, dar și voi, părinții.

Campionii Sănătății

Campionii Sănătății este un concurs foarte frumos de alergare, unde copilul aleargă legat simbolic de părinte. Împreună fac o echipă, împreună iau startul, împreună trebuie să treacă linia de finish.

Este un concurs caritabil, iar toate sumele încasate din taxe de înscriere și donații vor fi folosite pentru proiectele MagiCAMP.

Înscrierile se fac exclusiv online.

Campionii Sănătății va avea loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, începând cu ora 10:30, în București, parcul IOR, la intrarea de la intersecția străzilor Baba Novac cu Câmpia Libertății.

Se aleargă în perechi, copil + părinte, legați printr-o panglică de mână, cu lungimea de maximum un metru.

Competiția se desfășoară pe categorii de vârstă, cu starturi separate.

Pot fi înscrise în concurs și cupluri formate din copil și o altă rudă a sa (adult), un tutore sau un prieten, însă aceste cupluri nu vor intra în clasamentul final și nu vor fi luate în considerare în cazul în care ocupă unul din locurile 1,2,3, indiferent de categorie.

Am participat anul trecut, a fost super, Natalia a câștigat locul 1 la categoria 6-8 ani. Anul acesta a fost încadrată la categoria 9-11 ani, dar sunt sigur că va face o figură frumoasă. Tot cu mine va alerga, sper să pot ține pasul cu ea :).

Campionii Sanatatii 2018 - Natalia-Teodora Nedelcu - race
O cursă epuizantă, cu sprint de la început până la sfârșit

Road Grand Tour – Kids Edition

După ce alergați sâmbătă în IOR, duminică mergeți la Arena Națională, la concursul de ciclism dedicat copiilor.

Road Grand Tour – Kids Edition, 14 aprilie 2019 – pun data să indexeze și Google :), vă propune o competiție de ciclism șosea, ordonată pe categorii de vârstă.

La ora 10:30 are loc primul start, la 16:00 se încheie competiția.

Atenție, înscrierile se fac doar la fața locului, iar înscrierea este gratuită.

Categoriile sunt următoarele:

  • sub 6 ani (copii născuți mai târziu de 2013, inclusiv)
  • 7-8 (copii născuți în 2011-2012)
  • 9-10 (copii născuți în 2009-2010)
  • 11-12 (copii născuți în 2007-2008)
  • 13-14 (copii născuți în 2005-2006)

Un tur complet de Arena Națională are 1.000m, în funcție de categoria de vârstă, copii vor pedala între două tururi de circuit, pentru cei mai tineri, până la 20 de tururi, pentru cei mai mari.

La triatlon există în vigoare o restricție, copiii mai mici de o anumită vârstă nu au voie să concureze pe cursiere, nu va fi cazul în cadrul Road Grand Tour, poate fi folosit orice tip de bicicletă.

Vă invit să participați la ambele competiții pe care vi le-am recomandat, atmosfera este extraordinară la ambele, copiii se vor distra în mod sigur, vă asigur că va fi o zi lungă de joacă și zbenguială, vor uita în mod sigur de Xbox și PlayStation :).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE