Decathlon va avea o nouă campanie Trocathlon, adică un târg de articole şi echipamente sportive second hand, în perioada 12 martie – 12 aprilie.

Mecanismul este simplu: Decathlon face pe intermediarul între potențialii vânzători şi cumpărători. Ai un produs de vânzare, vii la Decathlon şi, împreună cu cineva de la ei, stabileşti un preţ. Produsul e dus într-un cort, în care sunt şi alte echipamente second şi, dacă îl cumpără cineva tu primeşti un voucher pe care-l poţi cheltui, fireşte, în magazinele Decathlon.

În ultima zi de Trocathlon toate produsele second care nu s-au vândut sunt reduse cu 20%. Dacă nu se vând pot fi luate înapoi sau donate unei asociaţii caritabile.

Am vândut şi eu anul trecut o pereche de role pentru copii. M-am dus la Decathlon Pallady, am prezentat rolele, a venit un angajat care mi-a pus câteva întrebări şi mi-a propus un preţ, pe care l-am acceptat. Nu mi-a plăcut că nu m-au anunţat când s-au vândut rolele şi a trebuit să aştept sfârşitul perioadei Trocathlon, să merg la magazin şi să întreb eu ce s-a întâmplat cu rolele.

Partea bună este că sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!