Magazinul Moş Ion Roată din Bucureşti a fost reamenajat pentru a face loc unui showroom dedicat în întregime brandului Castelli, au anunţat reprezentanţii companiei.

Moş Ion Roată este reprezentant oficial în România pentru brandul Castelli, un brand foarte apreciat, cu o istorie care începe încă din 1935, când Armando Castelli a intrat în echipa lui Vittore Gianni, deţinător al unui mic atelier de croitorie din Milano.

În noul showroom veţi găsi de la echipament de iarnă, primăvara, vară şi toamnă, până la produse specifice pentru partea superioară sau inferioară a corpului, de la jachete şi pantaloni, la lenjerie şi şosete speciale, mănuşi şi huse pentru pantofi.

Jachete Castelli - showroom Moş Ion Roată

 

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!