Duminică, 24 aprilie, toți alergătorii sunt așteptați în pădurea Băneasa la ediția de primăvară a evenimentului Băneasa Trail Run, powered by Băneasa Shopping City.

Organizatorii lansează o nouă provocare pentru alergători, pe unul dintre cele două trasee de poveste din pădure, cel de cros – 10,5 km – (detalii traseu: http://goo.gl/tj6Ezo) sau cel de semimaraton – 21 km – (detalii traseu: http://goo.gl/Df3UKN). Peste 400 de participanți au fost confirmați.

Locurile disponibile sunt limitate la 750. Deși traseul urmează aceeași potecă, peisajul va fi diferit primăvara față de ediția precedentă de iarnă. Chiar și alergătorii cu experiență pe acest traseu vor avea nevoie să folosească marcajul oficial pentru orientare.

Comunitatea din jurul evenimentului Băneasa Trail Run devine din ce în ce mai numeroasă. Acest lucru reprezintă pentru noi o mare bucurie, dar și o responsabilitate. Vom oferi alergătorilor aceeași experiență, dar vom schimba anotimpul.”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Taxele de înscriere pornesc de la 75 de lei și ajung pana la 120 de lei în funcție de numărul de locuri ocupate.

Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, bidon de hidratare și baton energizant de la PowerBar, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergător va primi medalie de finisher.

,,Băneasa Trail Run înseamnă provocare, prietenie și aventură. Sunt 3 cuvinte cheie pe care le vom folosi în cele 3 ediții de anul acesta. Fiecare alergător are motivația lui pentru care vine să alerge la Băneasa Trail Run. De la organizare, traseu memorabil pe potecile pădurii, până la prilejul de a ieși cu prietenii la aer curat, fără să plece de fapt din București, a declarat Theodor Manolache, Partener al Running Media Consulting.

Pentru că evenimentul este în ziua de Florii si este dezlegare la pește, participanții pot opta pentru o porție de saramură de crap cu mămăliguță la finalul cursei.

Acțiunea de ecologizare a pădurii Băneasa va continua și la această ediție. Ea va avea loc în data de 3 aprilie și are ca obiectiv depășirea volumului de 20.000 de litri de deșeuri adunat anul trecut.

Pentru acomodare, alergătorii sunt invitați la antrenamente oficiale pe traseul de cros în datele de: 13 martie, 27 martie și 10 aprilie.

„Băneasa Shopping City susține și cea de-a 5-a ediție a Băneasa Trail Run, continuând astfel să se implice activ în comunitate prin sprijinirea membrilor acesteia în reinventarea și redefinirea stilului personal. Acest lucru înseamnă implicit și susținerea unui stil de viață sănătos, din care sportul și activitățile în aer liber nu pot lipsi”  a declarat Alexandru Bogdan, Marketing Director al Băneasa Shopping City

Următoarele două ediții vor avea loc pe 4 septembrie (Băneasa Autumn Trail Run), respectiv 11 decembrie (Băneasa Winter Trail Run).

Pentru mai multe detalii despre ediția de primăvară accesați http://baneasatrailrun.ro/spring-trail-run/  sau pagina seriei Băneasa Trail Run: www.baneasatrailrun.roDe asemenea, puteți vizita și pagina de Facebook a concursului la https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun  

Powered by: Băneasa Shopping City

Parteneri: BCR,  Ciuc Natur Radler, Carrefour, PowerBar, Eisberg, Barilla, Casa Alba

Parteneri media: Kiss FM, Preda Publishing

Pareneri tehnici: Stejarii Country Club, Netopia mobilPay, Romprest, Web2sms, Quantix Marketing Insights, MySportsPhotos, Smart Atletic, Asociația Bucharest Running Club

Comentarii