Observ un entuziasm extraordinar, cel puțin pe Facebook, despre minunățiile care se vor întâmpla după data de 15 mai.

Freerider, spre exemplu, a pus la cale o campanie, în care vă invită să povestiți unde o să zburdați voi după 15 mai. Și ei nu sunt singurii, tot Facebookul freamătă, de parcă după 15 mai totul va fi posibil.

Eu voi fi precaut. Da, am de gând să ies cu bicicleta, să mă bucur de aerul primăverii și de senzația de libertate pe care o ai când pedalezi în aer liber, dar am de gând s-o fac cât mai solitar. Și voi ieși aproape de casă, nu mă duc la munte, nici la mare, nici în altă depărtare. Budești scrie pe mine.

Vă invit și pe voi să fiți ponderați și grijulii, aveți grijă ce atingeți, pe unde puneți mâinile, evitați să vă atingeți fața, nasul , gura, ochii, faceți totul cât mai distanțat. Evitați locurile publice, aglomerațiile, contactul cu alți oameni.

Și hai să vedem ce ne vor spune guvernanții că putem face după data de 15 mai. Lucrurile au început să se miște, spre exemplu parcurile din sectorul 2 au fost deschise pentru activități sportive. Nu am înțeles de ce nu au fost deschise toate parcurile din București, de ce este mai cu moț sectorul 2, dar mă bucur că locuiesc în sectoru 2 și că am Parcul Morarilor la doi pași de blocul meu.

Chiar am ieșit ieri dimineață împreună cu Natalia și am alergat 3 km în aerul rece și curat al dimineții.

M-am bucurat de ieșirea asta ca și cum aș fi fost la munte, vă spun sincer! Totul mi s-a părut minunat, aerul, verdețea, mirosul, întreaga atmosferă. O iau ușor, pentru că ”fericirea e un lucru mărunt”, după cum ne cântă și Țapinarii.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds