Eurobike 2015 - lansari produse

În curs de actualizare…

Eurobike este cel mai mare târg de biciclete din lume, nu doar din Europa, iar producătorii vin aici să lanseze noi produse, ce vor stabili tendinţele pentru 2016. Biciclistul.ro nu este prezent la Eurobike, însă cel mai bun prieten al nostru, Google, ne spune ce se întâmplă pe-acolo, cu lux de amănunte.

8Cea mai bună cursieră

Cannondal Slate

În fiecare an, Eurobike premiază ce-i mai tare din parcare. Anul acesta, spre exemplu, Cannondal Slate a luat medalia de aur pentru cea mai bună cursieră. Dar ia uitaţi ce cursieră neobişnuită ne propune Cannondale, care vrea să unească două lumi aparant incompatibile: mountain bike şi road bike.

7Cannondale Bad Habit

Tot de la Cannondale vine şi această bicicletă mountain bike.

Bad Habit este o versiune de MTB 27.5, dotată cu cauciucuri de 3.0” lăţime şi cadru de aluminiu. Preţul recomandat de retail este 3.200 de dolari.

6Variotronic S, îşi schimbă culoarea în 0,1 secunde

Dar ce spuneţi de aceşti ochelari de ciclism, Variotronic S, produşi de Uvex Cycling, care-şi schimbă culoarea în 0,1 secunde, în funcţie de lumina la care sunt expuşi?

5Merida One-Twenty

Trecem din nou la biciclete. Mai jos puteţi admira o bicicletă mountain bike Merida One-Twenty, cu un cadru triunghiular de carbon, disponibilă în două variante: cu roţi de 27 şi cu roţi de 29 de inci. Preţul de retail: doar 5.149 de euro.

4Fat bike de la Bees Bike

Am văzut şi ciudăţenii, cum ar fi această bicicletă fat bike, făcută de nemţii de la Bees Bike.

3SRAM a lansat schimbător electronic wireless

SRAM a lansat Red eTap Wireless Groupset, schimbător de viteze electronic, wireless. Pe ghidon vor exista doar două butoane: butonul din stânga schimbă pe uşor, butonul din dreapta pe greu. Simple as that! Bateriile se încarcă în 45 de minute şi ţin 1.000 de ore de ciclism. Puteţi citi mai multe detalii aici.

2NK1K, noua cursieră de la Cipollini

Mario Cipollini alături de noul model al italienilor, NK1K.

Cipollini NK1K from Mcipollini on Vimeo.

1Roţile viitorului

Eu n-am mai văzut aşa ceva, cred că nici mulţi dintre noi.

Detalii aici.

Comentarii