Federaţia Română de Ciclism nu va primi niciun leu de la Ministerul Tineretului şi Sportului, potrivit unui document publicat de către reprezentanţii instituţiei.

Federaţia Română de Ciclism este în acest moment într-o situaţie juridică incertă, în condiţiile în care există două persoane care îşi revendică poziţia de preşedinte al organizaţiei, Eduard Novak şi Nicolae Plugaru.

Iată cum, aşa cum spuneam şi altă dată, a fost un lucru bun faptul că aripa triatlonistă s-a desprins din Federaţia Română de Ciclism, pentru că Federaţia Română de Triatlon va primi un buget de 100.000 de lei în 2014.

Mult, puţin sau suficient buget este doar o apreciere, însă pentru Federaţia Română de Triatlon este o premieră faptul că după aproape doi ani de auto-finanţare primim buget de la MTS. SĂ vedem acum performanţa!, scrie pe contul său de Facebook Adrian Nanulescu, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon.

Dacă aveţi curiozitatea să vă uitaţi pe document, veţi vedea că au primit buget până şi Federaţiile de Oină sau Scrabble. Tare, nu?

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.