Update:

  • Încă doi câştigători la Zaza Pizza: Suzana şi Andrei Vasilescu.
  • Dat fiind faptul ca primul câştigător nu şi-a revendicat premiul, am făcut o nouă tragere la sorţi. Câştigătoarea primelor pizza este raluca (raluxas). A doua câştigătoare este Mariana Necula;
  • Primul câştigător este just_pitty.

Zaza Pizza şi biciclistul.ro şi  te invită la un concurs zuper gustos.

Chiar în momentul ăsta mă uit pe oferta Zaza Pizza şi salivez. Am pedalat toată ziua, n-am mâncat nimic şi mi-e o foame de mor. Ah!

Timp de trei săptămâni, o dată la trei zile, Zaza Pizza oferă unui cititor biciclist gurmand două pizza şi două sosuri. Reţineţi, o dată la fiecare 3 zile!

Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie în concurs este să daţi un like binemeritat la Zaza Pizza pe Facebook(da, chiar pe linkul ăsta) şi să postaţi aici, pe biciclistul.ro, un comentariu în care să spuneţi care dintre pizzele Zaza vă face cu ochiul şi să fiţi din Bucureşti.

Cum stabilim la cine merge pizza? Simplu, tragem la sorţi cu ajutorul random.org, apoi cei de la Zaza livrează pizza, oriunde în Bucureşti, de luni pâna duminică, între 11:00 şi 22:30. Simplu nu?

Eu zic că n-ar fi rău să daţi un like şi la pagina de Facebook a Biciclistului (AICI). E doar opinia mea 🙂

Ah, era să uit: câştigătorul îşi poate alege orice tip de pizza doreşte, numai să fie în limita a 17 lei bucata. Lista cu tipurile de pizza poate fi văzută aici.

Comentarii