Florin Chindea - cum a slabit

Florin Chindea a alergat, de la începutul anului, peste 750 de km. Mi se pare incredibil de mult. Eu am alergat aproape 400 de km și alerg o dată la două zile, cam 10 km.

Când am inițiat challenge-ul pe Endomondo, un concurs valabil până la sfârșitul acestui an, în care ne măsurăm numărul de kilometri alergați, am spus că dau un premiu celui sau celei care ajunge primul/prima la 500 de kilometri parcurși.

Aveam cumva impresia că 500 de kilometri vor fi atinși pe la jumătatea anului sau nu știu ce o fi fost în capul meu. Florin Chindea a depășit primul această barieră. L-am contactat și premiul său, pentru că n-are nevoie de geluri (ce i-am propus eu), va fi un interviu pe Biciclistul.ro.

Vă invit să intrați pe blogul lui Florin Chindea și să vă minunați cum a slăbit 21 de kilograme și să vedeți de unde a plecat.

Florin Chindea - cum a slabit

Este un alergător pur sânge. Și, cu această ocazie, vă invit să-i adresați o întrebare (sau mai multe). Poate aveți nevoie de un sfat, poate sunteți curioși cum a reușit să ajungă un alergător atât de bun, poate vreți să știți ce mănâncă.

Aștept întrebările voatre aici, în secțiunea de comentarii.

Comentarii