Sloop Power Vegi Shot

Sunt stors de energie pe canicula asta și nu pot să mișc un deget că și transpir doi litri, iar ieri am avut o zi super plină, cu mai multe întâlniri în oraș, la care m-am dus cu bicicleta. Oricât de tare m-am străduit să pedalez, în speranța că mă voi zvânta cu aer răcoros, n-am simțit decât aer fierbinte, sufocant, care se amplifica de fiecare dată când eram depășit de un autobuz RATB.

Am făcut vreo 20 km cu bicicleta prin sauna bucureșteană, iar seara, după ce i-am adus pe copii de la antrenamentul de atletism, mă simțeam pur și simplu ca o meduză eșuată, fără niciun dram de voință de a face orice.

Mă sună însă un amic cu chef de alergare și pentru că în ultimul timp am cam tras chiulul de la antrenamente, n-am putut să-l refuz. Ne-am întâlnit după ce s-a lăsat întunericul – în sfârșit răcoare! – și-am pornit-o bătrânește spre IOR. Înainte să cobor am dat pe gât o dușcă de Sloop Vegi Powershot, să nu mi se înmoaie picioarele la alergare.

A fost prima oară când am încercat așa ceva. Am băut o sticluță (are 125 de ml) care conținea sfeclă roșie, ghimbir, cayenne și lime.Primul gust care îți rămâne după ce înghiți este cel de sfeclă roșie, după care vine imediat o senzație de iute, dar iute că-ți vine s-o iei la fugă :).

Am fost praf la alergare! Am reușit “performanța” de a parcurge 7 km în 55 de minute, timp în care m-am oprit de nenumărate ori și am alternat alergarea cu mersul. Curgeau apele de pe mine, îmi simțeam picioarele grele și dacă aș fi găsit un pat pe marginea aleii n-aș fi ezitat să mă culc. M-am întors acasă cu un singur gând, să mă cufund în lumea viselor.

Și după ce am trecut prin toate ritualurile de seară (95% înseamnă fezandarea copiilor), când îmi venise și mie rândul la trecerea întru odihnă, tocmai atunci, zbang!, parcă mi s-a luat un văl de pe ochi.

Am simțit așa, un zvâc, am dat nenumărate ture prin casă și mai-mai că aș fi ieșit la alergat din nou! Trebuia să-mi spună cineva că Sloop nu e doar o băutură sănătoasă, plină de vitamine și principii (așa le zic copiilor când nu vor să mănânce legume, că sunt pline de principii), ci că-ți dă un șut de te trimite pân’ la Lună! Dacă aș fi băut sucul cu o oră înainte de a ieși la alergare cred că se lăsa cu un personal best, ceva. Nu știu dacă e de la ghimbir sau de la piper, tura următoare o să îl încerc înainte de alergat.

Dacă legumele, sucurile din legume și sportul nu vă sunt străine (nu, uitatul la ceas nu se pune ca sport 🙂 ), SLooP a pregătit pentru voi gama VEGI: 3 power shot-urile colorate îndrăzneț, care te energizează cât ai spune…turmeric!

Cele trei minunății pline de energie sunt:

NEATZA VEGI Power Shot: iarbă de grâu, spanac, țelină și spirulină – pentru antrenamentul de dimineață.

TONIQ VEGI Power Shot: turmeric, spanac, castravete și kale – pentru porția de energie de la ora 16:00

CURAJ VEGI Power Shot: sfeclă roșie, ghimbir, piper cayenne și lime – pentru recordul de seară la kilometrii din parc 🙂

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Am fost smuticit de n-am putut să dorm toată noaptea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.