Isostar - energizante sarate

Recent am primit un pachet cu bunătăți de la Isostar, care în luna iunie a lansat o gamă nouă de produse, Isostar Endurance+, special dezvoltate pentru sportivii ce practică alergarea pe distanțe lungi, triatlonul, ultramaratonul, alergarea montană și ciclismul pe distanțe lungi, solicitante.

Ce conține pachetul:

Băutură izotonică cu roșii și busuioc

Isostar - bautura izotonica cu rosii si busuioc

Conține o formulă concentrată în carbohidrați (42g/porție), cu aport sporit de sodiu (480mg/porție), vitamina C, E și B1, entru a compensa pierderile de electroliți, ideală pentru cursele lungi, în care nu mai dorești să folosești izotonice dulci.

Piure de legume energizant

Isostar - piure de legume energizant

Conține o rețetă cu morcovi, cartofi dulci și griș, îmbogățită cu maltodextrină. Nu necesită apă pentru a fi consumat. E pentru etapele dificile ale unei curse, când simți că mori de foame și trebuie să umpli stomacul. E ușor de înghițit.

Cracker cu cremă de șuncă și brânză

Isostar - cracker crocant cu sunca si branza

Gustări crocante, bogate în proteine (27g/100 g), ce contribuie la hrănirea fibrei musculare în efort. Au 48% carbohidrați, pentru un plus de energie.

Tablete energizante

Isostar - tablete energizante

Tabletele astea au conținut mare de carbohidrați (98%), sunt ușor de transportat și pot înlocui gelul energizant. Formula de bază este dextroza și fructoza, îmbogățită cu magneziu, potasiu și vitamine, pentru o revigorare rapidă.

Unde le testez

Am de gând să ies cât de curând la o tură mai lungă cu bicicleta, de vreo 100 km, unde vreau să testez băutura cu roșii și busuioc și tabletele energizante.

Pe restul le păstrez pentru Maratonul Olteniei, unde voi participa la două concursuri, în două zile consecutive: mountain bike și alergare. Le iau pe toate acolo :).

Comentarii