Garmin Forerunner 935 - cutie

Folosesc Garmin Forerunner 935, un ceas dedicat triatloniștilor, foarte ușor, a cărui baterie uit că trebuie s-o mai și încarc, cu extrem de multe funcții.

Folosesc acest model de peste un an, n-am avut până acum nicio eroare la el, până de curând, când am observat că e ceva în neregulă cu senzorul de altitudine. Alergam la pista de atletism Lia Manoliu și când descărcam sesiunea de antrenament vedeam că am ajuns până la o altitudine de peste 6.000 de metri.

I-am dat restart, l-am recalibrat, nimic. Și ce moment bun să se strice, tocmai în criză de coronavirus, când nu pot să ies din casă!

Trisport.ro, magazinul de la care fusese achiziționat a găsit o soluție salvatoare: diagnoză de la distanță și decizia de înlocuire a ceasului. A trimis ceasul nou prin curier, care a preluat de la mine ceasul vechi și uite așa s-a rezolvat problema, în doi timpi și trei mișcări, cum vine vorba. Am stat acasă (#staiacasă și tu) și m-am ales și cu un ceas nou. Sorin Anghel, de la Trisport, merită un mare MULȚUMESC, pentru operativitate!

Și dacă tot trăim timpuri pandemice, să fac și o recomandare de la Trisport, care are la vânzare o soluție antibactriană extrem de eficientă, de la Muc-Off. Costă 59 lei și are o formulă pe bază de compuși de amoniu cuaternar (QUAT), care ucide nu numai 99,99% din bacterii, dar este, de asemenea, capabilă să elimine o gamă largă de viruși și mucegaiuri, cu efecte de durată mai lungă decât produsele dezinfectante pe bază de alcool. Link produs.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE