Publicitate
Acasă Stiri Garmin a lansat Fenix 5!

Garmin a lansat Fenix 5!

Garmin a anunțat astăzi noul model Fenix 5, chiar cu o zi înainte de deschiderea oficială a CES 2017, cel mai mare târg de tehnologie din lume.

Vor fi trei modele, Fenix 5, Fenix 5X și Fenix 5S, ultimul fiind proiectat în mod special pentru femei.

Garmin Fenix 5X
Garmin Fenix 5X

Toate cele trei ceasuri au GPS și GLONASS, pentru a măsura pace-ul, distanța, viteza, dar și alți parametri din timpul alergării, ciclismului sau a altor activități. Ceasurile sunt dotate cu senzor HR optic și pot contoriza informații de tip fitness, pași, calorii arse, minute active sau somn. Toate ceasurile vor putea fi folosite și pentru a primi notificări de pe iPhone sau telefonul cu Android.

Gama Fenix este recunoscută pentru bateriile care țin foarte mult. Ceasurile sunt waterproof, până la 100 de metri adâncime (10 atmosfere). Producătorul spune că toate cele trei modele vor rezista cel puțin o săptămână, în condițiile în care sunt folosite normal.

Alte funcții: compas, giroscop, altimetru barometric, dar și profile specifice alergării, ciclismului, înotului, călătoriilor pe munte, triatlonului, skiatului sau vâslitului. Toate modelele vor fi dotate cu sistemul QuickFit, care permite sportivilor folosirea mai multor tipuri de suport pentru ceas fără să fie nevoie de unelte speciale.

DC Rainmaker a primit la test cele trei modele înainte de lansare, s-a jucat cu ele și după ce Garmin a făcut anunțul oficial a și publicat un articol pe care-l puteți citi aici (fotografia tot de la DC Rainmaker este).

Ceasurile vor putea fi cumpărate începând cu luna martie a acestui an. Garmin Fenix 5 și Fenix 5S vor costa în jur de 600 de dolari, iar Fenix 5X  și mai mult, 700 de dolari.

Comentarii