Eduard Novak - presedinte Federatia Romana de Ciclism 2017

Federația Română de Ciclism va fi condusă încă patru ani de către Eduard Novak, care a fost reales în funcția de președinte în cadrul Adunării Generale, ce a avut loc vineri, în stațiunea Balvanyos, din județul Covasna, scrie Agerpres.

“Vă promit că în următorii patru ani ciclismul românesc va deveni un punct important pe harta ciclismului european”, a spus Eduard Novak după înregistrarea victoriei.

Contracandidații lui Novak la președinția federației au fost Viorel Florin Grosu și Nicolae Plugaru.

Dintre cele 57 de cluburi de ciclism cu drept de vot, 37 l-au preferat pe Eduard Novak.

Obiectivul principal al lui Novak rămâne calificarea sportivilor noștri la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Tokyo.

”Sunt sigur că un sportiv vom avea sigur la Jocurile Olimpice, la șosea. La mountain bike o să avem un sportiv și o sportivă și trei la paracycling”, a spus Eduard Novak la TVR1.

Cine l-a susținut pe Novak:

Și cine va lucra cu Eduard Novak:

Cătălin Sprînceană (40 voturi) și Ovidiu Simen (34 voturi) au fost aleși vicepreședinți, Marian Frunzeanu (39 voturi), Tudor Geangălă (37 voturi) și Ion Stoica (36 voturi) vor fi membri în Consiliului de Administrație. Cenzor va fi Constantin Pohrib, iar antrenor federal Răzvan Jugănaru. Secretar general rămâne Traian Goga.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Încă 4 ani cu Eduard Novak la Federația Română de Ciclism”
  1. Felicitări d-nului Novak! Sincer nu am știut ca in România exista 149 de cluburi cu specialitatea “ciclism ” și tot atâți antrenori care sa voteze ! Chiar o mare realizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.