Giant, sponsor Rabobank

Giant, sponsor Rabobank

Giant va fi sponsorul oficial de echipamente pentru toate echipele profesioniste Rabobank, începând din sezonul 2013. Sunt incluse aici echipa de șosea Rabobank, echipa de cyclocross, echipa Rabobank-Giant Off-Road și brandul Liv/giant, dedicat femeilor, condus de către Marianne Vos, campioană olimpică și mondială.

Producătorul va fi și anul viitor sponsorul oficial de biciclete al echipelor Rabobank, pentru al cincilea an consecutiv și, potrivit noii înțelegeri, va furniza tot echipamentul necesar, inclusiv cel pentru concursuri, pentru antrenament și echipamentele standard, atât pentru cicliștii Rabobank, cât și pentru staff-ul echipelor.

„Rabobank și Giant sunt parteneri încă din 2009”, a spus Tony Lo, CEO Giant. „Noi construim biciclete care îi ajută să devină campioni mondiali, iar feedback-ul lor ne forțează să dezvoltăm cele mai bune tehnologii din lume. Suntem entuziasmați să extindem parteneriatul și pentru echipamente”.

Ca parte a inițiativei, de a extinde parteneriatul și pentru echipamente pentru ciclism, producătorul de biciclete l-a numit recent pe veteranul industriei, Stan Mavis, în poziția de director executiv, la nivel global, pentru divizia Rider Gear.

Mavis este cofondator Pearl Izumi în Statele Unite.

Giant a semnat un parteneriat cu Etxeondo, companie spaniola specializată în echipamente, care și-a câștigat reputația pentru calitatea materialelor furnizate cicliștilor profesioniști.

Giant și Rabobank vor dezvălui noul echipament pentru sezonul 2013 până la sfârșitul acestui an.

Comentarii

Articolul precedentDikson Kiptolo Chumba: Fabulos!
Articolul următorFrumoasa și Cannondale
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE