Mio Cyclo 505 montat pe cursieraEu l-am montat pe cursieră, dar Mio Cyclo 505 poate fi pus pe orice tip de bicicletă.

Iată o veste care mi-a stârnit interesul, având în vedere că sunt posesorul unui Mio Cyclo 505, un GPS de ultimă generație dedicat bicicliștilor. Vestea este că a apărut o actualizare de software pentru mai multe modele de Mio Cyclo (310, 315, 500 și 505) care permite sincronizarea cu segmentele Strava.

Strava Segments este una dintre cele mai interesante funcții din Strava. Sunt porțiuni de traseu create de utilizatori, editate de utilizatori, porțiuni specifice de traseu pe care oricine le poate parcurge în orice timp. Se fac clasamente cine a urcat cel mai rapid nu știu ce deal sau cine a parcurs București-Ploiești în cel mai scurt timp. E super cool.

Versiunea de software V4.4 dă posibilitatea utilizatorilor produselor Cyclo să beneficieze de acces gratuit timp de la 60 de zile la un abonament Premium la aplicația Strava Live Segments.

Mio Cyclo 505 - Strava Segments

Accesul gratuit timp de două luni de zile e posibil în urma unui parteneriat dintre Mio și Strava.

Folosirea Strava Live Segments se face ușor: utilizatorii trebuie să sincronizeze contul MioShare cu Strava, iar apoi să aleagă unul sau mai multe segmente de pe site-ul Strava. MioShare va exporta segmentele selectate pe dispozitivele Cyclo, navigatorul alertând apoi utilizatorul când se apropie de unul dintre segmente. De asemenea, este posibilă căutarea de segmente Strava pe dispozitivele Cyclo direct din Meniu, rezultatele și performanțele putând fi partajate pe Strava prin contul MioShare.

Pentru a beneficia de acces gratuit timp de 60 de zile la Strava Premium, utilizatorii pot accesa link-ul “News”, din MioShare.

Și modelul Cyclo 200 va beneficia în curând de o actualizare de software, iar un nou update al harților, pentru toate dispozitivele Mio Cyclo, este programat pentru a doua parte a anului, la o dată care va fi anunțată ulterior.

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.