Am aflat întâmplător de acest concurs, de la Ioana, care n-a fost în viaţa ei la un concurs de triatlon, dar uite că e mai informată decât mine.

Vă invit la prima ediţie a Happy Triathlon, ce va avea loc în data de 27.09.2014, în parcul Mogoşoaia, un loc perfect pentru evenimente sportive în aer liber (acolo am fost şi la No Stress Triathlon).

Vor fi două categorii de concurs, sprint şi olimpic, adică 500 de metri înot, 13 km ciclism şi 5 km alergare, respectiv 1.500 metri înot, 26 km ciclism şi 10 km alergare.

Categoriile la care vă puteţi înscrie (AICI) sunt individual masculin, individual feminin, ştafetă sau ştafetă family, care înseamnă un adult şi minim un alt membru al ştafetei  care să aibă cel puţin 10 ani.

Dacă aş fi aflat mai devreme de concurs aţi fi putut plăti o taxă mai mică, dar aşa, când mai sunt doar 10 zile, taxa este de 100 de lei.

Startul probei de înot și implicit al competiției se dă de pe pontonul Aquamania. Balizele vor fi în triunghi și se vor ocoli prin exterior.

Traseul de ciclism se desfășoară în jurul lacului Mogoșoaia (parc, padure) și este predominant off-road.

Traseul de alergare se desfășoara pe aleile parcului Mogoșoaia.

 

Pentru mai multe detalii despre probe şi despre concurs, vă recomand să citiţi regulamentul competiţiei.

Happy Triathlon este organizat de către Asociația Run Swim Bike, care  a fost înființată în iulie 2014.

Mi-a plăcut faptul că:

10% din încasări vor fi direcţionate către Asociaţia Help Autism care luptă pentru conştientizarea autismului şi oferă consiliere şi sprijin în programul de recuperare a copiilor afectaţi.

Alţi 10% vor merge către OBDO, asociaţie unde voluntari, tineri sau mai puţin tineri, parteneri, manageri sau angajaţi se întâlnesc pentru a dona timp, energie, bani, produse pentru copiii cu dizabilităţi şi pentru bătrânii neajutoraţi din România.

Urmăriţi şi pagina de Facebook a competiţiei.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds