Acasă Stiri Ideal Geiger Team se transformă în Scott Geiger Team

Ideal Geiger Team se transformă în Scott Geiger Team

Scott Geiger Team - noile cadre
Scott Geiger Team - noile cadre

Clubul sportiv Pro Cycling va începe sezonul 2016 sub numele de Scott Geiger Team, iar cicliștii săi vor concura pe modelul Scale SL.

Lucia Logigan și Tudor Oprea, care vor participa și anul viitor în competiții internaționale, vor avea la dispoziție două biciclete full suspension Spark Premium.

Sponsorul principal al echipei va rămâne Geiger. Alți sponsori vor fi Faresin și Olang. Sponsorii tehnici sunt Shimano, Pro, Fox, Kenda și Lazer. Sportivii vor fi energizați de PowerBar și își vor putea monitoriza antrenametele și competițiile cu Polar iar de partea mecanică se va ocupa Action Sport, cel mai important magazin de profil din Sibiu.

Poate nu știați, dar Ulisse Gheduzzi, cel care a inițiat și conduce cursurile la Kids MTB School, este team manager și co-fondator al echipei. Eu îl apreciez foarte mult pe Ulisse pentru ce face pentru copii, motiv pentru care am dezvoltat o simpatie pentru această echipă.

Clubul Pro Cycling s-a înființat în 2011 și a avut doi fondatori: Tudor Oprea și Ulisse Gheduzzi. Echipa sezonului 2011 a concurat sub numele de Pro Cycling Team, pe biciclete Ideal Race Pro Team.

 

Comentarii