Sâmbăta am fost la magazinul Giant România, să preiau o bicicletă care mi-a fost dată în teste (despre asta voi vorbi într-un post viitor). Magazinul este foarte mare, cu mult peste magazinele din Bucureşti în care am intrat până acum. 98% dintre bicicletele expuse sunt marca Giant.

Mai jos am pus o galerie de imagini cu bicicletele expuse în magazin. Cele de pe pereţi sunt din colecţia nouă, pe 2011,  colecţie pe care am putut s-o văd direct din catalogul Giant, pe care l-am luat cu mine la plecare. Chiar mă gândeam să fac o secţiune pe site care să prezinte colecţia de biciclete ale principalilor producători prezenţi pe piaţa din România.

Nu mă dau după copac şi recunosc că-mi plac bicicletele Giant şi spun asta nu pentru că am primit de la ei o bicicletă în teste, ci pentru că au un design care mă atrage. Bicicletele de şosea au o linie agresivă, în care mă regăsesc, iar mountain bike-urile, deşi nu m-am dat pe niciunul până acum, au o combinaţie de eleganţă şi forţă pură.

Pe lângă biciclete, magazinul are expuse tot felul de echipamente şi accesorii, din care sigur cumperi, în momentul în care-ţi achiziţionezi o bicicletă de la Giant.

Revin cu articolul despre bicicleta primită în teste, care este cea mai fantastică bicicletă pe care am mers vreodată :), dar nu spun mai multe, ca să nu stric surpriza.

[nggallery id=33]

Publicitate – Biciclistul.ro şi Zaza Pizza te invită la concurs.

Comentarii