Marius Petrache - foto portret

Am stat de vorbă cu Marius Petrache, unul dintre cei mai compleți cicliști pe care-i are România în momentul de față. Are multe podiumuri internaționale la diferite discipline dar, cel mai important, peste 25 de titluri de campion național la probe de ciclism diferite: șoseas, velodrom, ciclocross sau mountain biking.

L-am contactat pe Marius în calitate de colaborator al Maratonului Olteniei, concurs de mountain bike, dar și de alergare offroad, pe care și Biciclistul.ro îl susține și promovează.

Una din întrebări a fost dacă nu s-a săturat de acest sport, după 15 ani de ciclism la cel mai înalt nivel, care presupune și multă uzură fizică.

“Ceea ce fac, fac cu plăcere și nu am niciun motiv să mă satur de ciclism. Am avut momente când mi-a fost greu să practic ciclismul sau mi-a fost greu să-l practic alături de cei implicați în ciclismul românesc, în anumite perioade”, spune el. Însă niciodată nu i-a lipsit pofta de luptă.

Vă inviti să citiți întregul articol pe blogul concursului Maratonul Olteniei și, dacă n-ați făcut-o încă, înscrieți-vă la această competiție.

 

Comentarii

Articolul precedentJan Frodino a stabilit un record mondial incredibil la Ironman – 7:35:39!
Articolul următorBran Epid Bike Ride se mută în perioada 19-21 august
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE