Red Bull și NoMad vă invită pe 15 septembrie, în Parcul Tineretului, unde se va organiza primul concurs XCO nocturn urban.

Red Bull MoonTimeBike aduce Cross Country-ul în oraș. Parcul Tineretului din capitala va deveni scena crepusculară a competiției care aduce la start cei mai buni 150 de mountain bikeri din țară. Se vor parcurge 7 tururi de aproximativ 5km, tururi presărate cu urcări și coborâri abrupte pe iarbă, pietriș și scări.

Datorita gradului de dificultate crescut, la concurs pot participa doar concurenți cu experiență, adică cei clasați în primii 10% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele montane listate în formularul de înscriere. În ambele cazuri, se ia în calcul clasamentul general (masculin/ feminin) al edițiilor 2012 sau 2011. În cazul în care nu îndepliniți condițiile de participare puteți să participați ca spectator la un eveniment inedit și spectaculos.

Vor fi obligatorii: frontalele sau/ și lanternele pentru față, lumina roșie continuă pe spate, ceea ce va oferi nu doar siguranța cicliștilor, ci și un spectacol pe cinste.

Numărul de participanți este limitat la 150, dar numărul de spectatori este nelimitat 🙂. Puteți veni să vă încurajați favoriții și să vă  bucurați alături de ei de atmosfera concursului și de surprizele pregătite pentru ambele categorii. Dacă ești fotograf ești invitatsă accepți  provocarea de a face fotografii în condiții, fiind și premiat la final.

Comentarii

Articolul precedentMaraton MTB Nordul Moldovei: Caii pedalează
Articolul următorHai la Triathlon Challenge Mamaia 2012
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE