Ironman 70.3 Grecia - Costa Navarino

Duminică, 14 aprilie 2019, are loc prima ediție Ironman 70.3 Grecia – Costa Navarino – și am observat că s-au înscris un număr destul de mare de români: 25, dintre care două fete.

Seven Sport Club are nu mai puțin de nouă sportivi care vor lua startul la Costa Navarino. I-am regăsit pe lista de start și pe:

Bogdan Mihai Ioniță

Bogdan Ioniţă, invitat permanent Biciclistul.ro

L-am remarcat pe lista de start pe Bogdan Mihai Ioniță, editor invitat la Biciclistul.ro și unul dintre cei mai experimentați triatloniști din România. E în formă, se pregătește pentru Alpsman, un monstru de triatlon care va avea loc în data de 8 iunie, cu 4.300 metri diferență de nivel numai la proba de ciclism.

Steven van Groningen

Steven van Groningen la Bucharest 10K & Family Run 2019

Steven van Groningen, bancherul sportiv, se află și el pe lista de start. Se va bate cu alți 21 de concurenți de la categoria M60-64. Văd că este în formă, la Bucharest 10k & Family Run a alergat 10 km cu o medie de 4min46sec/km.

George Murar

George Murar - ibiza aquathlon 2018
Foto: George Murar, arhivă personală

George Murar, de la Steaua, mai este pe listă. Cred că George va face o cursă bună, l-am tot văzut în ultimul timp antrenându-se din greu la pista de altletism Lia Manoliu.

George Murar va ataca cu siguranță unul dintre locurile fruntașe în Grecia, pentru că una dintre ambițiile sale este să se califice la campionatul mondial Ironman 70.3, iar la Costa Navarino sunt vreo 60 de sloturi pentru asta.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE