Băneasa Forest Run va avea loc în data de 30 octombrie 2022, înscrierile sunt deja deschise, iar kitul de participare este impresionant!

În premieră, tricoul tehnic al acestei ediții are un design personalizat care să aducă aminte participanților de alergarea în pădure. Este potrivit pentru alergările în aer liber și are ca principal avantaj uscarea ultra-rapida. În completarea tricoului, în kitul de participare alergătorii vor găsi și un set de mâneci care pot fi purtate când vremea este mai răcoroasă, dar care pot fi scoase mai repede decât o bluză cu mânecă lungă atunci când te încălzești. Tot din kitul de participare face parte și medalia personalizată pentru fiecare probă în parte. Traseele marcate, punctele de alimentare, fotografiile de pe traseu, produsele de la parteneri completează kitul acestei ediții Băneasa Forest Run. 

Și la această ediție organizatorii au pregătit trei probe pentru participanți:

  • proba de cros (11 km)
  • semimaraton (21 km)
  • family run (3k) – proba necompetitivă, destinată celor care vor să facă mișcare în pădure pe o distanță scurtă. 

Ca și în anii precedenți, Băneasa Forest Run sprijină și în această ediție două cauze umanitare: proiectul Șofer de Suflet de la Asociația Magic și cauza organizației Autism Voice. 

Prin proiectul Șofer de Suflet, Asociația Magic ajută copiii grav bolnavi să ajungă la spital pentru tratament sau de la spital acasă, la cei dragi, cu ajutorul a peste 240 de voluntari, din toată țara. Drept mulțumire pentru susținerea cauzei, Asociația Magic vine să completeze kitul de participare cu de la Băneasa Forest Run cu o bandană pentru alergare.

Pentru prima dată la această ediție, alergătorii pot dona pentru Autism Voice, organizație care susține, în cele două centre proprii, copiii diagnosticați cu autism. De la terapie ABA, până la cursuri cu părinții și cadrele didactice, Autism Voice oferă susținere pentru integrarea copiilor în societate.

Pentru oricare dintre cele două cauze, alergătorii care se înscriu la ediția Băneasa Forest Run din 30 octombrie pot dona sume de bani sau pot deveni ambasadori pentru strângerea de fonduri. 

Evenimentul de alergare Băneasa Forest Run este despre plăcerea de a face mișcare în mijlocul naturii, pe potecile pădurii din oraș, despre trail run 100%, într-o atmosferă prietenoasă. 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE