Lance Armstrong triatlon

Încep cu un preambul. Zilele trecute, în iureșul creat de suspendarea lui Alberto Contador, o știre a trecut aproape neobservată: Lance Armstrong, el însuși anchetat într-un caz de dopaj, a scăpat fără nicio pedeapsă.

Este vorba despre o anchetă privind folosirea de substanțe interzise de către echipa US Postal, in care făcea parte și Lance Armstrong, care a câștigat de șapte ori Turul Franței. Procurorii federali au suspendat ancheta. Mai multe detalii pe onlinesport.ro.

Ieri, scăpat de povara anchetei, Lance Armstrong a anunțat planuri mari pentru acest an: va participa la competiții Ironman.

Lance_Armstrong_triatlon

Ironman este competiția supremă a triatlonului.

Lance Armstrong, supraviețuitor de cancer, super campion la ciclism și fondator al fundației care-i poartă numele, va concura ca sportiv profesionist în mai multe curse Ironman 70.3 în acest an, incluzând aici Ironman 70.3 Panama, Memorial Hermann Ironman 70.3 Texas, Ironman 70.3 Florida, Ironman 70.3 Hawaii și Ironman France.

Lance Armstrong concurează cu scopul de a se califica la Campionatele Mondiale de Ironman din Kailua-Kona, Hawaii, care vor avea loc în data de 13 octombrie 2012.

Lance Armstrong inot

Pentru cine nu știa, Lance Armstrong a făcut triatlon în tinerețe. În perioada 1987-1988, la categoria sportivi până în vârsta de 19 ani, Lance Armstrong era triatlonistul numărul 1 în Statele Unite.

Comentarii

Articolul precedentExpoziție foto “Spiritul înălțimilor”
Articolul următor2011, un an prost pentru piața de biciclete
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE