Lance Armstrong a postat, sâmbătă, pe Twitter, o fotografie în care apare întins pe o canapea, iar pe peretele alăturat sunt cele șapte tricouri galbene din edițiile Turului Franței câștigate de el, succese retrase apoi pentru dopaj.

Alături de fotografie, Armstrong a menționat: “Am revenit la Austin și stau întins”. Imaginea a strâns peste 257.000 de vizualizări.

Fotografia a suscitat numeroase comentarii, părerile fiind împărțite între fanii lui Armstrong și criticii acestuia, care l-au insultat pentru acest gest provocator.

În data de 23 octombrie, Lance Armstrong a scos din biografia sa de pe Twitter referirea la cele șapte victorii în Turul Franței, la câteva ore după ce Uniunea Ciclistă Internațională a confirmat anularea palmaresului sportivului din august 1998 până în prezent.

La 10 octombrie, Agenția Americană Antidoping (Usada) a publicat un raport de 202 pagini, însoțit de 1.000 de pagini de mărturii și cercetări, în care denunță sistemul de dopaj pus la punct de Lance Armstrong.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!