Lansare iPhone 5 Vodafone Romania

Lansare iPhone 5 Vodafone Romania

În sfârșit, iPhone 5 s-a lansat și în România. Am fost la evenimentul special organizat de către Vodafone România, în cadrul magazinului din AFI Palace Cotroceni.

Au fost câteva sute de oameni, un dute vino continuu. Evenimentul a fost prezentat de Cabral și Lucian Mândruță, care și-a adus și copiii, ba chiar a intervievat-o pe puștoaica sa, care zicea că iPhone 4S e la fel de bun ca iPhone 5 :).

O prezență specială a fost și Melania Medeleanu, care nu-mi imaginam că este atât de slabă. A primit și ea un iPhone 5, ca și Cabral și Mândruță. Părea puțin stânjenită, dar totodată fericită că s-a ales cu un iPhone 5.

Despre mine nu pot să spun același lucru :), nu m-am ales cu niciun iPhone 5, dar poate primesc unul la teste, cine știe, și încerc inclusiv aplicațiile pentru bicicletă. Am auzit că sunt câteva foarte bune pentru iOS.

Mi-a plăcut mult magazinul Vodafone Experience Store. N-am mai fost acolo și nu știam că, spre exemplu, angajații nu au birouri și că procesează comenzile clienților pe tablete. Ăsta-i viitorul, deci.

Oficialii Vodafone se așteaptă să vândă câteva mii de iPhone-uri până la sfârșitul acestui an. Asta înseamnă că, la 2.000 de iPhone-uri vândute, Vodafone va vinde 33 de telefoane pe zi.

Mi-a plăcut Cabral. E ditamai omul, dar mereu zâmbitor și relaxat, de parcă nicio grijă din lumea asta nu-i apasă vreodată umerii ăia lați.

Și câteva fotografii făcute de mine:

[nggallery id=191]

 

Comentarii