Semimaraton Buftea - logo eveniment

M-am înscris la Semimaratonul Buftea, ce va avea loc în data de 30 septembrie 2018. Am ratat prima ediţie, nu vreau s-o ratez pe cea de anul acesta, pentru că ştiu traseul, care e foarte fain (îl ştiu şi triatloniştii care au fost la Buftea).

Probele concursului sunt 7 km / 14 km / 21 km – răspund deci pregătirii fizice a cât mai multor pasionaţi de sport. Traseul e compus practic dintr-o buclă de 7 km care se parcurge o dată, de două sau de trei ori, în funcţie de proba aleasă.

Mi se pare cool faptul că cei care se înscriu la probele de 14, respectiv 21 km intră şi în clasamentul probelor inferioare. Eşti la 21 şi alergi tare primii 7 km, ai şansa să câştigi un loc pe podium în clasamentul probei de 7.

Traseul

10% discount pentru cititorii acestui blog

Până la data de 15 august puteţi beneficia de cea mai mică taxă de participare, 60, 80, respectiv 100 lei.  În orice caz, pentru că sunteţi cititorii acestui blog beneficiaţi de un discount de 10%. Folosiţi codul BICICLISTUL.RO, iar reducerea se va aplica automat, înainte să faceţi plata online.

Pagina de înscriere.

Comentarii