Maratonul Olteniei 2018 - recunoasterea traseului

Actriţa Diana Dumitrescu şi directorul CEZ România, Martin Zmelik, au fost protagoniştii principali ai turei de recunoaştere pentru cursa de MTB de la Maratonul Olteniei 2018, la care din păcate eu nu am reuşit să ajung.

Acţiunea a avut loc în data de 28 iunie, zi în care s-a făcut şi tura de recunoaştere pentru traseul de alergare şi cea mai nouă dintre curse, cea de maraton (42km), avându-i în prim plan pe Carmen Albişteanu, trail runner şi bloggeriţă, şi pe Jan Burnea, angajat CEZ România.

Diana, care nu este neapărat o amatoare de sporturi outdoor, s-a declarat încântat de acţiune, chiar dacă a avut parte de noroaie şi urcări anevoioase.

“Nu a fost un traseu uşor, dar am avut ocazia să descopăr un sport dinamic, plin de provocări. Indiferent de sportul pe care îl practici, cred că cel mai important lucru este să te bucuri de moment şi să iubeşti să experimentezi”, a spus Diana Dumitrescu.

„Genetica poate fi importantă, iar unii oameni chiar au abilităţi înnăscute pentru anumite sporturi, însă cred că nu există o abordare generală, care să se aplice tuturor. Dacă eşti pasionat, dedicat şi doreşti să îţi depăşeşti limitele, poţi oricând evolua  şi deveni foarte bun la o anumită activitate. De aceea, îi încurajez pe cât mai mulţi să dea o şansă evenimentelor sportive şi, bineînţeles, să se înscrie la Maratonul Olteniei!”, a spus Martin Zmelik, Country Manager Grupul CEZ în România.

Înscrierile încă sunt deschise la toate cursele, ne vedem în Râmnicu Vâlcea pe 25 şi 26 august!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE