[vc_btn title=”Înscrie-te şi tu” style=”modern” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”center” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.maratonulolteniei.ro%2Finscriere%2F||target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]

Tocmai m-am înscris la Maratonul Olteniei, un dublu concurs de mountain bike şi trail running la care am participat şi anul trecut. M-am băgat la aceleaşi probe – 33 km la MTB şi 10 km la alergare – pentru că vreau să văd ce evoluţie am înregistrat. Sper că va fi o evoluţie :), pentru că sunt mai antrenat, cel puţin la alergare, unde am cumulat peste 1.600 km de la începutul anului.

Vă recomand acest concurs cu toată convingerea, e foarte frumos şi foarte bine organizat. La MTB taxa este de 50 de lei, la ambele probe, dacă vă înscrieţi până în data de 27 august. Ulterior, taxa se măreşte la 75 de lei, adică în zilele de 28 şi 29 august.

Concursul MTB este pe 29 august, iar cel de alergare pe 30 august.

La trail running există două variante, de 21 km şi de 10. Dacă nu sunteţi foarte antrenaţi, vă recomand traseul mai scurt, pentru că va fi ceva diferenţă de nivel.

Emilian Nedelcu - locul 3 Maratonul Olteniei
Anul trecut am luat locul 3 la categoria mea de vârstă, la concursul de trail running. Sunt curios dacă voi reuşi să repet performanţa 🙂

Comentarii