I-am înscris pe Vlăduţ şi Natalia la cea mai lungă cursă de alergare pe care au avut-o până acum (5 km), dar va fi şi cea mai dulce cursă de alergare posibilă: Hot Chocolate Race :). Şi pentru că distanţa este destul de mare pentru vârsta lor, vom alerga fără nicio presiune, la cursa necompetitivă, necronometrată, destinată tuturor alergătorilor cu vârsta de peste 6 ani, indiferent de nivelul de pregătire.

Hot Chocolate Race va avea loc în data de 8 aprilie, în parcul Herăstrău. Înscrierile încă sunt deschise pe platforma RunFest, iar organizatorii pun la bătaie şi o cursă competitivă, de 10 km.

Ce primiţi în pachetul de concurs:

Pachet de Concurs Chocolate v2

Peste 600 de concurenţi s-au înscris deja la acest concurs.

 

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!