Turnirul Nobililor de la Mioveni, ce va avea loc sâmbătă, 21 mai, este o cursă intrată în circuit în 2016 și propune „un traseu superb, o combinație între traseul de viteză de la Ploiești și cel herculean de la Sinaia”, după spusele organizatorului Alex Ciocan.

Turnirul Nobililor de la Mioveni își va închide înscrierile miercuri, 18 mai.

Traseul este unul de tip circuit, cu turul în lungime de 4 km, cu o urcare de câteva sute de metri către uzina Dacia, câteva viraje rapide și o sosire în fața clădirii Primăriei, la capătul unui lung fals plat.

În kit-ul de concurs, participanții vor găsi noile încălzitoare de mâini, personalizate Road Grand Tour 2016, iar înscrierile sunt limitate la 300 de participanți.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!