Maraton record mondial hot dog

Acum vreo doi sau trei ani, nu mai țin minte exact, pe când alergam semimaratonul București, am avut un partener de traseu mai puțin obișnuit: un alergător costumat într-o veveriță uriașă. Costumul îl acoperea complet și pe deasupra mai avea și un ditamai capul, prin care nu știu cum vedea și cum de putea să respire.

Eu îmi dădeam suflul, iar Veverix alerga de parcă citea ziarul la o cafea. Din când în când mă mai bătea pe umăr, să mă încurajeze, iar mie îmi venea să intru în pământ că nu pot depăși în alergare ditamai veverițoiul.

Mi-am adus aminte de acest moment când am dat de un articol pe Runners World, în care ni se spune povestea unei tipe ce a alergat maratonul costumată în hot dog și a reușit să stabilească un record mondial la categoria cea mai rapidă femeie îmbrăcată într-un costum ce reprezintă un produs de fast food –  3h57m46s.

Mare ne e Grădina! Nu știm ce să mai inventăm. Dar stai, Meghan Kita, tipa despre care vorbim, nu este singura!

Usain Bolt nu se simte singur în Cartea Recordurilor cu recordurile lui la alergare. Mai putem citi în marea carte a recordurilor deespre Camille Herron, care a alergat cel mai rapid maraton îmbrăcată în super-erou. A fost Spiderwoman și a alergat maratonul în 02:48:51.

Și stai, ați auzit de cel mai rapid maraton îmbrăcat ca organ? 03:52:02. Dar ca sticlă? 03:57:57. Și una și mai tare: cel mai rapid maraton îmbrăcat ca o carte de joc – 04:05:30.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.