Raiffeisen Bank Bucharest Marathon va avea loc în data de 11 octombrie, dar doar pentru alergătorii profesioniști, 250 la număr, potrivit unui anunț făcut astăzi de către organizatorii competiției, Bucharest Running Club.

”Bucharest RUNNING CLUB anunță că 250 de alergători de elită vor lua startul la cea de a XIII-a ediție a  Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. Bucureștiul va deveni în acest fel, în 11 octombrie, una dintre puținele destinații la nivel mondial, care, în 2020, oferă atleților oportunitatea de a obține un loc într-un clasament acreditat internațional, care să le permită acestora calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Evenimentul va fi marcat și de prezența flăcării maratonului de la Atena, un simbol al performanței, care va sosi la București cu această ocazie, împreună cu delegația elenă”, au spus reprezentanții concursului, în cadrul unui comunicat.

Pentru amatori va exista o cursă virtuală, în perioada 11-18 octombrie.

Alergătorii deja înscriși vor fi automat transferați la ediția din 2021 și vor primi ca bonus un voucher pentru participarea gratuită la ediția virtuală RBBM 2020, reînscrierea fiind necesară în acest caz. Voucher-ul va fi primit pe e-mail, după transmiterea unei solicitări pe adresa info@abrc.ro, până la data de 27 septembrie 2020.

Participanții la competiția “#RunRomania Virtual Run Week” optează încă de la înregistrare pentru una dintre cauzele sociale sau de mediu, pe care aleg să o susțină, și au posibilitatea de a lua startul de oriunde din lume, la una dintre cursele de 42 km, 21km, 15km, 10km și 5km, pe traseele alese de ei înșiși, având la dispoziție 7 zile pentru a finaliza cursa, în perioada 11-18 octombrie. Înregistrarea timpului și realizarea clasamentului se va face prin intermediul aplicației #RunRomania. Înscrierile se pot face din site-ul www.bucharest-marathon.com pe linkul https://registration.mylaps.com/marathonvirtualrun sau direct din aplicația #RunRomania. Participanții sunt rugați să transmită o poză realizată prin aplicația #RunRomania, o fotografie din timpul alergării, cu numărul de concurs vizibil pentru identificare. 

Bucharest RUNNING CLUB va transmite în data de 11 octombrie, în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore) competiția atleților de elită, iar în săptămâna 12-18 octombrie interviuri și imagini cu alergătorii participanți la ediția virtuală și cauzele pentru care au ales să alerge.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds