Maratonul Dunarii - ultimul concurs Riders Club din 2016

La sfârșitul lunii octombrie familia Nedelcu se prezintă cu mic, cu mare, la ultimul concurs Riders Club din acest sezon, Maratonul Dunării.

Va fi pe 30 octombrie, iar traseele sunt în sudul județului Giurgiu, la Prundu, pe distanța de 16 km sau 45 km. Noi mergem cu cei mici, așa că vom face traseul scurt, care-i disponibil pentru concurenți începând cu vârsta de 5 ani :). 

Riderii experimentați, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă, pot aborda cursa de 45 de km, accesibilă de la vârsta de 13 ani, cu gradul 3 din 5 ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

După această aventură MTB, adulții se vor putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, așa cum se cade după încheierea unei astfel de curse la Maratonul Dunării. Se vor lega mult mai bine și poveștile despre competițiile de peste an, la fel ca și planurile pentru 2017.

Înscrierile se fac online în pagina dedicată competiției Maratonul Dunării de pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro, până miercuri, 26 octombrie, inclusiv. Tot acolo se regăsesc informații despre trasee, pachetul competițional și serviciile evenimentului. Riders Club vă ține la curent cu toate noutățile și pe pagina Facebook Riders Club.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.