Maratonul Olteniei 2020

Maratonul Olteniei devine anul acesta Maratonul Virtual 20.20 și deschide înscrierile pe www.maratonulolteniei.ro pentru toate cele cinci probe de concurs consacrate: 

  • Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 22 km si lung, de 33 km. 
  • Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 10,5 km și semimaratonul de 21,5 km.
  • Cursa de maraton pe o distanță de 42 de km.

„Maratonul Virtual 20.20 le oferă tuturor practicanților de alergare și MTB, dar și autori de fapte bune, șansa să se reconecteze la natură, pe oricare din traseele lor preferate care vor deveni parte integrantă a Ținutului Verde al Maratonului. Într-un mediu sigur, indiferent de vârstă sau orașul de reședință, alergând sau pedalând, concurenții se vor bucura de sportul lor preferat și de un maraton de donații pe www.galantom.ro, pentru surplusul de #energiepentrubine ”,  a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Kilometri de bine într-un loc sigur: Maratonul Virtual 20.20

Sumele obținute din taxele de înscriere vor fi și anul acesta dublate de CEZ România și redirecționate către cauzele sociale sprijinite de #MO20.20

Cel mai important beneficiu pe care îl oferă acest maraton virtual este posibilitatea de a alerga și / pedala INDIVIDUAL, pentru același BINE. În plus, concurenții au posibilitatea de a-și invita prietenii să le urmeze exemplul, să se înscrie la una din probele #MO20.20 sau doar să susțină la rândul lor o cauză socială pe website-ul www.galantom.ro

Evoluția Maratonului Virtual 20.20 poate fi urmărită pe pagina de Facebook pentru a afla în timp real noutăți despre eveniment, sfaturi de pregătire și experiențe din anii anteriori.

Ținutul Maratonului Olteniei are și propria sa aplicație mobilă! Toate informațiile utile despre curse și notificări pentru un cetățean informat le veți primi utilizând aplicația care poate fi descărcată din Google play – http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4

Cum poți participa la Maratonul Olteniei 2020

  1. Înscrie-te la una sau mai multe curse
  2. Alege cauza socială pe care vrei să o sprijini
  3. Plătește taxa de înregistrare care va fi alocată cauzei selectate
  4. Invită cât mai mulți prieteni sportivi să alerge, pedaleze și să susțină la rândul lor cauza aleasă de tine (prin donații pe www.galantom.ro)
  5. Monitorizează-ți activitatea sportivă în perioada 10-30 august și trimite-ne pe 31 august o dovadă a acesteia (o fotografie cu un ceas/ cronometru afișând timpul realizat / link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/Strava/Polar etc)
  6. Vei deveni cetăteanul Ținutului Maratonului, cu diplomă și medalie virtuală de campion al binelui și vei participa la tragerea la sorți din data de 03 septembrie 2020, pentru unul dintre cele 20 de premii de mulțumire. Totodată, vei dărui #energiepentrubine comunității locale din Râmnicu Vâlcea.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE