In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic vă invită la prima ediție a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country, ce va avea loc pe 12 și 13 iulie 2014, la Sâmbăta de Sus, Județul Brasov,

Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionați de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.

Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferență de nivel) și cel de cros (10km, 180m diferență de nivel). Valea Sâmbetei, Cabana Valea Sâmbetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care vor trece alergătorii

Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22 de km cu diferență de nivel de diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu întoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos.  Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Înscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe data de 3 aprilie 2014, online, pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro.

Maratonul Transilvaniei este integrat într-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde, pe lângă evenimentele sportive, concerte, activităţi de aventură, workshopuri şi teatru.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.