Medalie Semimaraton Bucuresti

Semimaratonul şi maratonul Bucureşti, adică Petrom Bucharest International Half Marathon (PBIHM) şi Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (RBBIM), vor aduna anul acesta la start peste 12.000 de alergători, din 50 de ţări, au anunţat ieri organizatorii, în cadrul unei conferinţe de presă.

La eveniment a participat şi Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului, care a declarat, dacă vă încântă cu ceva, că la semimaratonul Bucureşti vor participa şi Victor Ponta, Attila Korodi, Ministrul Mediului, Titus Corlățean, Ministrul Afacerilor Externe, Dan Șova, Ministrul Transporturilor și Nicolae Bănicioiu, Ministrul Sănătății.  Ei vor alerga la proba de ştafetă câte 5 km.

Vă scutesc de declaraţiile de încântare pe care le-au făcut reprezentanţii companiilor care sponsorizează cele două evenimente. Mai important mi s-a părut faptul că, spre exemplu, cele două concursuri vor funcţiona şi datorită celor 300 de voluntari. “Aşteptăm în continuare înscrieri pe site-ul www.voluntarinsport.ro, singurul program de voluntariat din România acreditat de Ministerul Educației și Cercetării”, a spus Oana Năstase, director PBIHM & RBBIM.

Semimaratonul Bucureşti va avea loc în data de 18 mai.

Maratonul Bucureşti va fi pe 5 octombrie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Participare record la semimaratonul şi maratonul Bucureşti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds