Maros Bike XCO Cup 2012, logo

Maros Bike XCO Cup 2012, logo

Direct de la Maros  Bike:

“Suntem nevoiți să schimbăm data competiției Maros Bike XCO Cup – UCI Class 1, deși e ultimul lucru pe care ni l-am dorit. Competiția a fost publicata în calendarul UCI încă din luna septembrie a anului trecut, pentru data de 21 aprilie 2012. Zilele trecute Clubul Sportiv Maros, organizatorul acestei competiții, a solicitat Federației Române de Ciclism schimbarea datei pentru 7 aprilie 2012, iar acum așteptăm confirmarea din partea Uniunii Cicliste Internaționale.

Menționăm că această competiție este încadrată în UCI Class 1, pentru categoriile Elite Men și Elite Woman, fapt care asigură puncte importante în clasamentul mondial și cel de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra, dar și peste 4.000 de euro premii în bani. Evenimentul este deschis însă și pentru categoriile de Juniori, Amatori și Master, care se pot înscrie pe proprie răspundere, în baza buletinului. Competiția pentru aceste categorii este programată cu două ore înainte de cursa pentru Elite și se va desfășura pe un traseu comun, în proporție de aproximativ 85%.

Sunt slabe șanse ca UCI să refuze data nouă propusă de către clubul nostru, drept urmare vă rugăm să modificați data în cazul în care ați publicat deja pe site-ul dvs (în calendar, pe forum, în articole, etc) acest eveniment.

Vom  reveni cu un comunicat, de îndată ce vom  avea confirmarea oficială din partea UCI.”

Comentarii