Tacx Speedmatic T1810 - home trainer

Mi-am cumpărat home trainer – Tacx Speedmatic T1810, de la magazinul de biciclete BUS.

Îmi doream de mult timp un home trainer, mai ales pentru perioada de iarnă, când nu pot ieși cu bicicleta pe șosea din cauza zăpezii, din cauza frigului etc. În plus, am doi copii, iar timpul meu liber începe după ora 23.00, când nu prea îți mai vine să ieși cu bicicleta, că e noapte, că nu vezi gropile, că nu prea ai pe unde să te dai, pentru că în oraș nu poți pedala susținut, constant.

Bun, deci home trainer-ul îmi va permite să pedalez la mine acasă, în condiții similare cu cele de pe șosea. De fapt, din anumite puncte de vedere e chiar mai bine decât pe șosea: nu trebuie să te ferești de camioane, nu trebuie să-ți fie frică de câini, nu îți face probleme că s-ar putea să te alegi cu o pană, nu cari apă, mâncare și altele.

Evident, un home trainer îți limitează experiența reală, dar cred că dacă pui în balanță avantajele și dezavantajele, tu ieși cel câștigat.

L-am desfacut, am văzut ce conține pachetul, dar nu am avut timp să-l montez și să-l și folosesc. Oricum, înțeleg că-mi trebuie un cauciuc special, pentru că altfel îmi distrug cauciucul.

Tacx Speedmatic T1810 este un home trainer entry level și nu conține CD cu trasee celebre. O să revin și cu un review, după ce încep să-l folosesc.

Home trainer Tacx Speedmatic T1810

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.