Ziua B - împreună cu Vlăduţ, înfruntând vântul năpraznic

Am primit din partea Telekom o scrisoare foarte frumoasă, însoțită de o frumoasă cutie cu capac magenta, plină cu cadouri. Am rămas mască 🙂

Dragă Emilian,

Știm că cea mai frumoasă familie de bicicliști are în frunte un #1dad!

Tații #1 își țin familiile unite, conectate, fericite, începând de la suportul financiar pe care îl oferă, până la responsabilitățile pe care le au acasă.

Noi dorim să le arătăm aprecierea noastră pentru tot ceea ce fac, pentru tot timpul petrecut cu cei dragi, pentru felul în care își cresc copiii și au grijă să îndeplinească dorințele tuturor, alegând întotdeauna ce este mai bun pentru familia lor.

cadouri-de-la-telekom-1dad

Mesajul Telekom vine în contextul în care operatorul lansează noile beneficii ale pachetului Magenta One, printr-un concept unic de comunicare – Tații#1.

https://youtu.be/D_0eZqQNfyo

În această toamnă, Magenta One vine cu televiziune interactivă HD cu două noi funcționalități, dar și cu Internet super rapid și comunicare fără griji cu bonusul de 36GB la viteza 4G. În plus, ai conținut sportiv exclusiv și vouchere de până la 400 de lei la achiziționarea pachetului cu un contract pe 24 de luni.

Televiziunea interactivă oferă dou funcții inovative:

  • Pause Live TV – posibilitatea de a pune pauză la conținutul TV live;
  • Program de la început / Start Over TV – optțiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment.

Astfel, poți uita de grija întreruperilor din timpul meciului și de cea a ratării programului preferat. Află mai multe despre oferta Magenta One aici: telekom.ro/oferta-magentaone.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.