Vodafone Smart Tab III Vodafone Smart Tab III 10 - Biciclistul homepage10 - Biciclistul homepage

Am un milion de nervi, pentru că de ieri am tot avut probleme cu Biciclistul.ro, probleme care până la urmă s-au rezolvat, dar după multe calorii arse. O fi și asta o metodă de a slăbi, nu zic nu, dar prefer să fac sport.

Mai întâi Biciclistul.ro a fost infectat cu malware. Nu știu cum naiba se tot întâmplă, probabil că cineva, acolo, în online, are o afinitate deosebită pentru mine. Pe urmă, după ce s-a rezolvat problema – mulțumesc Alexandru Burlacu! – site-ul a fost suspendat de către Hostway, pe motiv că una dintre adresele de e-mail (singura!) fusese spartă de hackeri și făcea spam la foc automat.

Făcusem o adresă de test, de pe care nu trimisesem niciun e-mail! Asta spune multe, probabil, despre nivelul de securitate asigurat de furnizor de hosting.

Doar la această oră s-a rezolvat situația, pentru că nu mă puteam loga în site să scriu articole noi. Motivul: Hostway pusese  restricție și uitase să mă anunțe și pe  mine de acest lucru, lăsându-mă să caut ca un nebun informații pe Internet, să văd de ce wp-admin not fucking found. Îmi  scuzați limbajul, dar încă nu mi-am revenit din starea de agitație furibundă.

Deci, Biciclistul.ro este din nou sus, în Internet, pentru cine știe cât timp.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.