Acasă Alergare Motive de alergare prin ploaie: 4 jachete recomandate

Motive de alergare prin ploaie: 4 jachete recomandate

Nike Shifter Run Jacket
Costă 51,58 de euro pe Wiggle. Click pe link pentru referințe.

Acest articol conține linkuri afiliate (P)

N-am mai alergat de la Maratonul București. Știu, sunt leneș, dar vreau să reîncep antrenamentele cât mai curând. Cu ce să mă îmbrac, însă? Trebuie să iau în calcul faptul că au venit ploile și că s-a făcut rece, iar eu nu am echipament pentru sezonul de toamnă/iarnă.

Primul gând mi-a fost la Wiggle și m-am dus direct la secțiunea de îmbrăcăminte pentru alergare. De aici am sărit direct la jachete pentru bărbați, waterproofadică numai bune pentru alergare prin ploaie.

Prima  jachetă care mi-a sărit în ochi a fost Nike Shifter Run JacketÎmi place că e neagră (deci nu trebuie să o spăl de multe ori), are buzunar la spate, are buzunare (două) în față și e simplă. Îmi place și modelul cu verde, arată foarte sportish.

Nike Shifter Run Jacket
Costă 51,58 de euro pe Wiggle. Click pe link pentru referințe.

Pe urmă, mi s-a părut mișto și Gore Running Wear AIR GT AS Jacket SS12, mai ales că în descriere scrie că Run hard despite the weather. Ok, mi-am notat jacheta asta pe lista scurtă. Mi-ar plăcea modelul albastru.

Gore Running Wear AIR GT AS Jacket SS12
Când scriu acest articol (30 octombrie), este redusă 50%, până la un preț de 125,64 de euro. Click pe link pentru referințe.

Mai sunt și altele în secțiunea de jachete pentru alergare prin ploaie, dar fie mi s-au părut prea scumpe, fie nu mi-au plăcut.

Am aruncat o privire și la sportsshoes.com. Văd că au o reducere de 50% la o jachetă Nike – Nike Storm Fly X Max Hooded Running JacketCică e bună pentru vânt și ploaie, la care rezistă cu brio, indiferent că te plouă cu pic, pic sau cu averse.

Nike Storm Fly X Max Hooded Running Jacket
Costă 84,36 de euro și nu are cost de livrare pentru România.

Tot de la Nike mi-a plăcut și Nike Storm Fly, care pe lângă faptul că-i waterproof, are și elemente reflectorizante, bune când alergi pe întuneric.

Nike Storm Fly
Costă 80,93 de euro, iar transportul către România este gratuit.

Vezi toate articolele din secțiunea waterproof de pe sportsshoes.com.

Bonus: motive pentru alergare prin ploaie

Cică alergatul prin ploaie, mai ales în anotimpurile reci, întărește sistemul imunitar. Pe urmă, aerul e mai proaspăt și parcă respiri și mai ușor.

Îmi place că parcurile nu sunt aglomerate când plouă. Rar vezi câte un alergător. Eu sunt genul căruia îi place să se antreneze singur, iar ploaia nu face decât să mă ajute în acest sens :).

Comentarii