Muzica pe bicicleta
Muzica pe bicicleta

Reiau un subiect pe care l-am abordat şi în urmă cu două săptămâni pe pagina noastră de Facebook: asculţi muzică pe bicicletă?

Părerile strânse pe Facebook au fost împărţite. Spre exemplu, Emilia Ursachi a spus că nu ascultă muzică pe bicicletă, pentru că nu ar auzi ce se întâmplă în jur. “Mai bine fără”, spune ea, “mai ales prin traficul din Bucureşti, printre atâţia oameni nervoşi şi gata să ia foc din orice.

Elisei Miron ne-a scris că a încercat de câteva ori să asculte muzică pe bicicletă, chiar la un maraton. “Pentru început a fost oarecum motivant, dar după cel mult o jumătate de oră a devenit enervant”, spune Elisei.

Mi-a plăcut răspunsul lui Bogdan Cozmâncă: “Am destulă muzică de la şoferii pe lângă care trec şi au impresia că le iau oglinzile sau de la pietonii care nu înţeleg ce reprezintă dungile alea două galbene de pe trotuare. Deci, nu”.

Radu Sprînceană ascultă muzică pe bicicletă, cu condiţia să nu fie foarte tare. “Dacă simt că trec printr-o zonă unde muzica mi-ar distrage în vreunfel atenţia, pot foarte uşor să îmi scot căştile din urechi. În plus, e util ca aceleaşi căşti să le pot folosi şi pe post de hands-free”, a spus Radu pe contul de Facebook al site-ului biciclitul.ro.

Marian Tequilla ştie cum să le împartă pe toate: ascultă tot timpul muzică, dar numai într-o cască.

So, la voi, care n-aţi apucat să vedeţi postul pe Facebook, cum este? Ascultaţi muzică pe bicicletă?

Şi, o întrebare suplimentară pentru cei care ascultă muzică: ce fel de muzică ascultaţi pe bicicletă?

Comentarii