Acasă Alergare NipGuards: Dușmanul sfârcurilor însângerate

NipGuards: Dușmanul sfârcurilor însângerate

Sfarcuri insangerate alergare

Oricine  aleargă s-a confruntat, la un moment dat, cu problema sfârcurilor însângerate. Tricourile astea tehnice, care nu permit reținerea transpirației și ne dau o senzație de confort în timpul alergării, pentru că rămân relativ uscate, au și acest cusur deloc de neglijat: se freacă de pielea noastră până la sânge, atunci când alergăm mai mult.

Sfarcuri insangerate alergare

Eu mi-am cumpărat niște plasturi de la Lidl, care sunt relativ buni, în sensul că după vreo 15 km cam cad. Am încercat și alte soluții, precum leucoplastul, care rezistă la transpirație. Problema este că rezistă prea mult și, când vrei să-l dai jos, te cam epilezi.

Pentru cei care n-au chef să improvizeze, iar banii nu sunt o problemă, există NipGuards. Sunt niște plasturi  special făcuți pentru alergători, pentru curse de anduranță, pe orice fel de vreme, iar la sfârșitul cursei se pot înlătura ușor, fără să provoace suferințe.

Producătorul se laudă că plasturii NipGuards sunt rezistenți la apă și transpirație, fiind chiar recomandați triatloniștilor.

O cutie de 10 perechi costă 49 de lei.

NipGuards plasturi alergare

Comentarii