Raiffeisen Bucharest International Marathon 2013

M-am înscris la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2013, care va  avea loc fix  peste 32 de  zile. Voi participa la  proba de  semimaraton, pentru că nu mă simt în stare să fac un maraton. N-am  antrenamente în picioare, am tot fost accidentat și nici  cu greutatea nu stau foarte bine.

Anul trecut m-am cam chinuit la maraton, pe care  l-am terminat în  4:36, cu toate că-mi  doream să termin sub patru ore.

În consecință, proba de semimaraton este un obiectiv mult mai  realist.  Recordul  meu personal  la proba  de semimaraton este de  1:51.  Nu-mi doresc neapărat o îmbunătățire a acestui record, mai ales după suferința pe care am îndurat-o la Petrom Bucharest International Half Marathon,  în luna  mai, când  nu-mi revenisem dintr-o  accidentare și unde  m-am chinuit timp  de  două ore și 30 de  minute să termin cursa.

Vreau să alerg cât mai relaxat, fără un obiectiv impus  și dacă mă  voi  simți bine voi încerca să măresc ritmul de  alergare  pe ultimii cinci kilometri.

Ați  văzut tricourile?

Îmi plac tricourile și medalia  pe care le-ai pregătit pentru această ediție  organizatorii Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2013. Cred că o să mă îmbrac în ziua  cursei cu tricoul  oficial.

Și cum arată și medalia:

Raiffeisen Bucharest International Marathon 2013  -  medalia

Comentarii

Articolul precedentReducerea zilei – 04 septembrie 2013
Articolul următorRecomandările zilei – 5 septembrie 2013
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE