poster Triathlon Challenge Mamaia 2013

COMUNICATUL

Clubul Sportiv smartatletic vă  invită la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est – Triathlon Challenge Mamaia. Concursul vine cu un concept reinventat, cu un plus semnificativ de spectacol și siguranță, de competitivitate și distracție, de briză și viteză, și nu în ultimul rând, cu premii substanțiale pentru cei mai buni participanți ai competiției.

Triathlon Challenge este o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai mișării.

După patru ediții consecutive, Triathlon Challenge se află anul acesta la cea de-a V-a ediție și își propune să dea un suflu nou sportului de masă. Va fi o ediție aniversară, un concurs și un concept fresh, la cele mai înalte standarde internaționale.

Se trece bariera de cinci ani la Triathlon Challenge, iar provocarea este dusă la un nou nivel. Se va înota, pedala și alerga în cadrul unei competiții prietenoase, care le va da participanților ocazia să își testeze limitele, spiritul sportiv și voința. 

Concursul este recomandat atât pentru primul triatlon (prin componenta supersprint și de ștafetă sprint), dar și pentru cei mai competitivi (proba sprint sau proba olimpică). 

Probele sunt accesibile pentru oricine, indiferent de vârstă și  de pregatire:

  • Proba supersprint – 400m înot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare
  • Proba sprint & ștafetă sprint – 750m înot + 18 km ciclism + 5 km alergare
  • Proba olimpică & ștafeta olimpică – 1500m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare

Pe distanța sprint și pe cea olimpica se poate concura și în echipă, formând o ștafetă. Programul complet al zilelor de 6 și 7 septembrie este disponibil pe site, în pagina dedicată: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/program/

Anul acesta, peste 700 de participanți vor lua startul Triathlon Challenge  Mamaia, de la copii până la vârstnici, atleți de la federații internaționale, oameni din media, mari sportivi din țară, directori de multinaționale și companii mari și mijlocii, dar și patru  echipe de bloggeri din toată țara.

Traseul este și el unul nou. Cel de alergare este separat de traseul probei de ciclism, pentru un plus de siguranță, confort și spectacol. Zona de tranziție este mai spațioasă, zona de Finish de asemenea, iar spectatorii și fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru încurajări și fotografii.

Premii de peste 10.000 de euro

Cum anul acesta Triathlon Challenge sărbătorește o ediție aniversară, premiile sunt și ele pe măsură. Valoarea totală a premiilor este de peste 10.000 de euro, din care premii cash în valoare de 5.000 de euro, la care se adaugă premii speciale și premii în produse, la categoriile  de vârstă.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului: http://www.trichallenge.ro/

Partenerii de nădejte ai acestei ediții sunt Orange, Skoda, Hotel Vega, Castrol, AspaCardio, Coca-Cola, Anima, PowerBar, Felt și Tyr.

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu tradiție, organizat de  smartatletic. Concursul face parte din ultima etapă din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013

Despre Clubul Sportiv  smartatletic

Clubul Sportiv smartatletic este o asociație cu structură polisportivă, afiliată Federației Române de Ciclism și fondatoare a Federației Române de Triatlon, în aprilie 2012.

Misiunea smartatletic este organizarea, dezvoltarea și promovarea triatlonului, ciclismului (șosea, urban, MTB, cicloturism) și a sporturilor înrudite ca elemente sportive de masă, tehnice și educaționale, promovând totodată spiritul civic și de fair-play.

Până în acest moment, smartatletic a organizat peste 25 de evenimente sportive, printre care cele mai importante au avut profil de triatlon, maraton internațional, fit camp, turneu de polo, corporate camp, semimaraton internațional, maraton de natație, cros, festival de sport în aer liber. Mai multe detalii pe www.smartatletic.ro & www.facebook.com/smartatletic.

Comentarii

Articolul precedentReducerea zilei – 05 septembrie 2013
Articolul următorXCE Urban Eliminator, un concurs cu un format inedit
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE